ANA SAYFA > EĞİTİM > Çocuklar Kış Sebzeleri Yetiştiriciliğini Çok Sevdi

Çocuklar Kış Sebzeleri Yetiştiriciliğini Çok Sevdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar Kış Sebzeleri Yetiştiriciliğini Çok Sevdi

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Mavi Bahçe AVM iş birliğiyle yaşama geçirilen kış sebzeleri yetiştiriciliği kursunu çocuklar çok sevdi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, Neriman Koral ve Elif Arslan tarafından verilen 30 çocuğun katıldığı sebze yetiştiriciliği kursuna Karşıyakalı çocuklar yoğun ilgi gösterdi.Üç Çinli çocuğunda katıldığı kursta çocukların diyalogları dikkat çekti.
Ufak saksılarda önce marul fidelerini dikmeyi öğrenen çocuklara daha sonrasında nane fideleri dikimleri öğretildi. Aileleriyle birlikte etkinliğe katılan çocuklar eğlenceli vakit geçirirken toprağa dokunmanın keyfini doyasıya yaşadı. Etkinlik çocukların diktikleri fidanlara can suyu vermesiyle son buldu.
Çocukların yoğun ilgi göstermesi üzerine Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü kursu 20 ve 27 Ekim tarihlerinde saat: 18:00-19:00 saatlerinde tekrar verilmesine karar verilirken, katılmak isteyen çocukları eğitime davet etti.
Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 14 yıl sonra Eskişehirspor karşısında
Sonraki Haber Başkan Tunç Soyer Büyükşehir’in din görevlileri ile bereket sofrasında buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?