ANA SAYFA > EĞİTİM > Cihat Kora Anadolu Lisesi’den Spor Şenliği

Cihat Kora Anadolu Lisesi’den Spor Şenliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora Anadolu Lisesi’den Spor Şenliği

Cihat Kora Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Geleneksel Kültür ve Spor Şenliklerinin 11.sini gerçekleştirdi.“Birlik, Beraberlik Dayanışma” teması etrafında gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler ve misafirler oldukça keyifli zaman geçirdi.

Öğrenciler açısından son derece keyifli ve eğitici geçen etkinliklerde müzisyenler Göksel  Baktagir ve Ender Bilge öğrencilerle buluştu. Şiir dinletisi, resim sergisi, konserler, açık hava sineması ve Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla renklenen şenlikler öğrenciler açısından keyifli anlara sahne oldu.

Bando, halk oyunları, jimnastik ve dans gösterilerinin ardından mezun öğrencilerinin de katıldığı pilav ikramının yapıldığı kapanış günü etkinliklerine Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Kora Ailesi, öğrenciler ve veliler katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Tıkır tıkır çalışmaya devam ediyoruz
Sonraki Haber Atakent'teki atıl arazi sosyal yaşam alanına dönüştürüldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?