ANA SAYFA > EĞİTİM > Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden 100.yılda 100 ağaç

Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden 100.yılda 100 ağaç

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden 100.yılda 100 ağaç

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’nin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla hazırlanan “100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor” eTwinning sosyal sorumluluk projesi Çandarlı’da da gerçekleştirildi.

“100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor” eTwinning sosyal sorumluluk projesinde yer alan Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sevilay Bozkurt eşliğinde ağaç dikmenin ve var olan ağacının bakımının önemini yaşayarak öğrendiler. 2-A sınıfı öğrencileri 100.Yıl etkinlikleri kapsamında AB Kod Haftası “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” temalı etkinliklerine bayrak kodlamaları ile katıldı. Ayrıca bütün dünya ile aynı anda ülkemizde de yapılan Erasmus Günleri 2023 etkinlikleri doğrultusunda sosyal medya kullanımı benim selfiem etkinliğini gerçekleştirdiler.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç İzmirliler Ata’nın huzurunda
Sonraki Haber Karşıyaka, Atatürk'ü saygıyla andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?