ANA SAYFA > EĞİTİM > Bornova Fen Lisesi Dünya İkincisi oldu...

Bornova Fen Lisesi Dünya İkincisi oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Fen Lisesi Dünya İkincisi oldu...

Bornova Fen Lisesi öğrencileri yeni bir başarıya daha imza attı ve ülkemize bilim dalında dünya ikinciliği getirdi...

İzmir'in başarılı ve köklü eğitim kurumlarından olan Bornova Fen Lisesi öğrencileri Amerika’nın Los Angeles şehrinde yapılan Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda ülkemizi temsil ederek büyük bir başarıya imza attı ve Dünya İkinciliğini elde ederek gümüş madalya kazandı. 
Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, öğrencileriyle gurur duyduğunu, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ederek şöyle dedi:
"İzmir Bornova Fen Lisesi öğrencileri Amerika’nın Los Angeles şehrinde yapılan Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda ülkemizi temsil edip Dünya İkincisi olmuştur. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ülkemizin geleceği emin ellerde…"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karne Medya Grubu yeni yerini muhteşem törenle açtı
Sonraki Haber İZBAN Mavişehir istasyonunda raylara atladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?