ANA SAYFA > EĞİTİM > Avrupalı öğretmenler Türkiye hareketliliği ile ağırlanıyor

Avrupalı öğretmenler Türkiye hareketliliği ile ağırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avrupalı öğretmenler Türkiye hareketliliği ile ağırlanıyor

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulunun erasmus+ projesi kapsamında İspanya, Romanya ve İtalya’ dan Türkiye’ye gelen öğretmenlere “Türkiye Hareketliliği” gösteriliyor.

Zübeyde Hanım İlkokulu 2020 yılında kabul edilen erasmus+ projesi ile Karşıyaka’da proje okulları arasında yer aldı. KA229 Personel Hareketliliği projesi ile İspanya, Romanya ve İtalya’daki okullarla iş birliği oluştu. 
“Sağlıklı Yaşam” konulu etkinlikler içeren “Healtyh Mind Healthy Body” proje kapsamında İspanya, Romanya ve İtalya’ dan gelen 13 kişilik öğretmen ekibi ile projenin Türkiye hareketliliği yapılıyor.
Zübeyde Hanım İlkokulu’na bir haftalığına gelen yabancı öğretmenlerden oluşan ekip öğrencilerle birlikte sportif faaliyetlere katılıyor. Avrupa ekibinin bağlı oldukları okul yönetimleri ile online bağlanarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriliyor.
Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Celal Demirkol ve okul öğretmenlerinin yalnız bırakmadıkları Avrupalı öğretmen ekibe İzmir’deki tarihi ve turistik yerlerde tanıtılacak. 
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Türk Telekom'a
Sonraki Haber Karşıyaka’da duygusal vedalaşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?