ANA SAYFA > EĞİTİM > Akıl ve Zekâ Oyunları Öğrenci Turnuvaları İzmir Finali gerçekleştirildi

Akıl ve Zekâ Oyunları Öğrenci Turnuvaları İzmir Finali gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akıl ve Zekâ Oyunları Öğrenci Turnuvaları İzmir Finali gerçekleştirildi

İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında 1. Zekâ Oyunları İl Finali 30 ilçenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karabağlar İnönü Anadolu Lisesinde düzenlenen turnuvaya İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Doğru ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut katıldı. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki ilçe birincisi öğrencilerin arasında düzenlenen turnuvada Kulami, Q-Bitz, Reversi, Mangala, Abalone ve Pentagonun yer aldığı zekâ oyunları ile öğrencilerin taktik, zekâ, muhakeme gücü, problem çözme becerisi gibi yetenekleri geliştirmeleri hedeflendi. 6 oyun ve 13 farklı kategorinin yer aldığı turnuvalarda "Oyunsever İzmir" sloganından hareketle 28 ilçeden 217 okul 314 öğrenci turnuvaya katıldı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halk Market Bucalıya can suyu oldu
Sonraki Haber Çiğli’nin genç başkanından gençlere müjde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?