ANA SAYFA > EĞİTİM > 23 Nisan Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı

23 Nisan Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23 Nisan Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı

Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yaptıkları etkinlikle coşkuyla kutladı. Çocukların velileri ve aile büyükleri gösterileri heyecandan ayakta izlerken duygulu anlar yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okulda düzenlenen törende birinci sınıf öğretmenlerinden Metin Yıldız'ın davul şovu büyük ilgi çekti. Yıldız aynı zamanda folklar eğitmeni olduğu ifade edildi. Öğrenciler öğretmenleri Metin Yıldız'ın çaldığı davul eşliğinde oyunlarını ve gösterilerini sergiledi.
 
Birinci sınıf öğrencilerinin valsiyle başlayan gösteriler Türkiye'nin yedi bölgesinden örnekler sunan öğrenciler yöresel kıyafetlerle zeybek, halay, horon Ankara havaları ve daha birçok yörenin oyunlarından örnekler sundu.
Yüzlerce velinin, öğrenciler kadar heycanlı olduğu gözlerden kaçmazken veliler kurulan sahnenin önüne kadar gelerek oyunları izlediler. Bir ara velilerde öğrencilere eşlik ederek sahnede oynadılar.
 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Mutlu’dan çocuklara lunapark sürprizi
Sonraki Haber 23 Nisan Çiğli’de karnaval havasında kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?