ANA SAYFA > ÇEVRE > Yaya kaldırımları araç parkı oldu...

Yaya kaldırımları araç parkı oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaya kaldırımları araç parkı oldu...

Karşıyaka'da son dönemde, özellikle de Bostanlı'da kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yayalar ve engelliler zor durumda kalıyor.

Bostanlı Şehitler Bulvarı'ndaki araçların çift sıra park etmeleri nedeniyle güzergahı olan ESHOT ve İZELMAN'a ait olan toplu taşım araçları geçmekte sıkıntı çekerken, çoğu zaman da trafik kilitleniyor. Park edilmesi yasak olan otobüs duraklarının ise tamamen araçlar tarafından  işgal edilmesi ve park yeri haline getirilmesi de şikayetlerin başında geliyor.
Özellikle kaldırımlara ve engelli ile bebek pusetlerinin geçiş alanlarına yasak park edenler nedeniyle zor anları yaşayan vatandaşlar "Artık şikayet etmekten bıktık. Önlem alınmıyor" diyorlar.
Kırılan veya sökülen kaldırımlardaki dubaların yerine yenisini takmayan ve araçların kaldırımlara rahatça park ederek vatandaşın yürüyüş yolunu engelleyen araçlar nedeniyle yola inmek zorunda kalan ve tehlike yaşayan Karşıyakalılar bir an önce önlem alınmasını istiyorlar.
Akşam saatlerinde trafiğin kilitlenme noktasına geldiğini ve bu nedenle de gürültü kirliliğinin olduğunu da ifade ederek şikayette bulunan vatandaşlar, bazı bölgelerdeki engelli araçlar için ayrılan park yerlerine de park edilmesi engelli sürücüleri zor durumda bıraktığını da ifade ediyorlar. Gazetemizi bu konuda arayan vatandaşlar gerekli önlemlerin acilen alınmasını ve sık sık da denetlenmesi konusunda hassasiyet gösterilmesini de dile getiriyorlar. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka galip
Sonraki Haber İzmir 3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?