ANA SAYFA > ÇEVRE > Yangın helikopter ve uçak ekipleri ile toplantı

Yangın helikopter ve uçak ekipleri ile toplantı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yangın helikopter ve uçak ekipleri ile toplantı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün en önemli kuvvetlerinden olan yangın helikopter ve uçak ekipleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı, 28 Temmuz'da Karşıyaka'da bulunan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Merkezinde, Bölge Müdürü Zafer Derince başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Orman Bölge Müdür Yardımcıları Nurkan Yonar, Adil Koçaslan, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fikret Hüryaşar, Basın ve İletişim Şube Müdürü Erol Pehlivan, Orman İşletme Müdürleri ile OGM Helikopter Pilotları katıldı.

Orman yangınlarıyla mücadelede hava araçlarının önemine değinen İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, belirli aralıklarda yapılan bu toplantılarla karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ekip çalışması uyumu ve başarı için önemli olduğunun altını çizdi. Orman yangınlarıyla mücadelenin en tehlikeli işler sınıfında yer aldığını söyleyen Orman Bölge Müdürü Derince, önceliğin iş sağlığı ve güvenliği olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Enes ile imzaladı
Sonraki Haber Zeynep Aslan Bisiklet Parkuru açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?