ANA SAYFA > ÇEVRE > Yamanlar Sanatoryumu teklifi kabul edilmedi

Yamanlar Sanatoryumu teklifi kabul edilmedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yamanlar Sanatoryumu teklifi kabul edilmedi

Yıllardır atıl durumda kalan ve kaderine terk edilen Yamanlar'daki eski sanatoryuma İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği teklif kabul edilmedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda uzun süre sanatoryum olarak kullanılan ancak yıllar önce kaderine terk edilen tesis için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye sunduğu teklif reddedildi.
Yamanlar Dağı’ndaki arazi ve tesislerin işletilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü İzmir Şube Müdürlüğü tarafından ihale yapılmış ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza şirketi, ihaleye yıllık 120 bin TL ile teklif veren tek katılımcı olmuştu.
Ormanlık bölgede bulunan ve uzun bir süredir atıl kalan tesisler için verilen teklif, teknik şartnamede ve ihale ilanında belirtilen konaklamalı iş deneyim belgeleri kriterlerini karşılamadığı gerekçesiyle kabul edilmediği öğrenildi.
Yamanlar Dağı Tabiat Parkı İşletmecilik ihalesi, önümüzdeki günlerde yeniden yapılacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve kurmayları da ihale döneminde tesisleri gezmiştir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Su-i misal emsal teşkil etmez!
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka, İnsanı Yardım Çadırı kurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?