ANA SAYFA > ÇEVRE > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden Hatıra Ormanı

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden Hatıra Ormanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden Hatıra Ormanı

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü işbirliği sonucunda toprağa ilk fideler dikildi...

OGM İşletme Müdürlüğü Türk Kızılay Karşıyaka Şube işbirliği ile “Yeşile Destek Projesi” kapsamında, Sancaklı Köyü yakınındaki yanan bölgeye 500 fidan dikimi görkemli bir törenle yapıldı.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Fidan dikimi programında Karşıyakalı dostlarımızın, daire müdürlerimizi ve dostlarımızla bağışçılarımızı yanımızda görmek bize büyük moral ve şevk verdi. “Kızılay Hatıra Ormanı” Fidan dikimi etkinliğimizde  bizlere destek veren Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu’na Karşıyaka Jandarma Komutanı Ahmet Karaman’a, Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek’e, Karşıtaka  Sağlık Müdürü Cenk Benli’ye, Karşıyaka  Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür’e, Karşıytaka İlçe Spor Müdürü Musa Yelek ve OGM İşletme Müdürümüz Ersen Çetin’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filede Antalya deplasmanında
Sonraki Haber Kaymakam Demir Karşıyaka Halk Eğitim'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?