ANA SAYFA > ÇEVRE > Soğukkuyu sakinleri ESHOT Tamir Atölyesinden şikayetçi

Soğukkuyu sakinleri ESHOT Tamir Atölyesinden şikayetçi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soğukkuyu sakinleri ESHOT Tamir Atölyesinden şikayetçi

Soğukkuyu Mahallesinde bulunan ESHOT tamir atölyesinin çevreye çok gürültü yaydığından şikâyetçi olan mahalle halkı soruna çözüm bekliyor.

ESHOT Tamir Atölyesinden sabah, akşam, gece, hafta sonu hiç durmadan çekiç ve bağırma seslerinin yanı sıra buzzer adı verilen geri vites sinyali verildiği, bu nedenle de mahallelinin evlerinde huzursuz oturduklarını ifade edenler, gazetemize yolladıkları açıklamada, “İnanın evlerimizde huzurla oturmak ve hatta uyumak bile hayâl oldu. Kaç kez HİM'e ve CİMER'e yazdık ancak sadece "pardon" deyip gürültüye devam ediyorlar. Bakın şu anda saat 22.45. Çekiç ve sinyal sesleri hiç ara vermeden devam ediyor. Soğukkuyu halkı olarak çok mağduruz. Ne olursunuz sesimizi duyurun ve sorunumuza çare olun” dediler.
Karşıyaka Soğukkuyu ESHOT Atölyesinde motor aktarma organları, elektrik tesisatı, lastik bakım onarım, iç döşeme, karoser, boya, genel bakım gibi her türlü tamir-bakım-onarım çalışmaları yapılmakta. Otobüslere akaryakıt verilmekte olup, komple temizleme işlemleri de atölyede yapılmakta. Atölyenin toplam alanı 11.378 M2, kapalı alanı 2.037 M2, tamir kanalları 12 adet, geçici, atık tesisi 1 adet. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuk Oyunları Ligi'nde tüm oyunculara madalya…
Sonraki Haber Ufuk Sarıca 3 yıl daha Pınar Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?