ANA SAYFA > ÇEVRE > Şehitler Bulvarı'nda elektrikler yer altına alınıyor

Şehitler Bulvarı'nda elektrikler yer altına alınıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehitler Bulvarı'nda elektrikler yer altına alınıyor

Gediz Elektrik İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonunda Bostanlı Şehitler Bulvarı ve çevresindeki elektrik direklerini kaldırarak elektrik tellerini yer altına almaya başladı.

Bu konuda Şehitler Bulvarı'nda çalışmalar başladı. Bostanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Türker, elektrik direklerinden ve özellikle de tellerden sık sık şikayetler geldiğini, ağaçların budama döneminde kesintilerin olmasının yarattığı sıkıntıları ilgili yerlere ilettik. Sonucunda elektrik tellerinin yer altına alınması kararlaştırıldı. Bunun içinde İzmir Büyükşehir Belediyesi kontrolünde Gediz Elektrik ekipleri çalışmalara başladı. Şehitler Bulvarı ve etrafındaki elektrik direkleri en kısa zamanda sökülecek, tüm teller yer altında geçecek" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nin kariyer sitesine yoğun ilgi
Sonraki Haber CHP’li Sertel’den şapkalı muhalefet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?