ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’ya yeni gül bahçesi

Karşıyaka’ya yeni gül bahçesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’ya yeni gül bahçesi

Karşıyaka Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü park yapım çalışmaları kapsamında, kent estetiği artırmak ve kenti güzelleştirmek amacıyla Yalı Mahallesi’nde gül bahçesi yapıldı.

Yalı Mahallesi 6500/3 sokakta bulunan yaklaşık 490 metrekarelik boş alan, 15 farklı çeşit olmak üzere toplamda 1600 adet gül kullanılarak gül bahçesi olarak düzenlendi. Rengarenk güllerin oluşturduğu gül bahçesi, çevre sakinlerinden de büyük beğeni topladı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Karşıyaka Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri şunları kaydetti: “Gül bahçesi olarak düzenlediğimiz alan, boş bir alan olarak duruyordu ve hoş bir görüntüsü yoktu. Kent estetiğini artırmak, farklı gül çeşitlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunmak amacıyla yürüttüğümüz park yapım çalışmaları kapsamında bu alanda gül bahçesi oluşturduk. Karşıyaka’mızı güzelleştirmek, doğal güzellikleri vatandaşlarımızın beğenisine sunmak üzere çalışmaya devam edeceğiz. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Köşger: İlk uygulama Karşıyaka'da başladı
Sonraki Haber Karşıyaka filede Gelişim Koleji'ni konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?