ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da can dostları düşünenler var...

Karşıyaka'da can dostları düşünenler var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da can dostları düşünenler var...

Korona Virüs koruma tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarında can dostlarımız ve kuşlarımızı yemleyen Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bugün yine can dostları besledi.

Karşıyaka'daki mama ve su verme çalışmalarını Bostanlı, Mavişehir'e de taşıyan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine, Karşıyaka Vefa Sosyal Grubuna destek veren çalışanlar da katkı verdi. Can dostları sokağa çıkıomayan günlerde daha fazla düşündüklerini ifade eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, "çalışmalarımızı artık rutin hale soktuk. Her sokağa çıkma gününde ekiplerimiz ve gönüllülerle çalışmalarımızı daha geniş alanları ekliyor ve can dostlarımız ile kuşları unutmuyoruz. Bize destek verebnlere teşekkür ederiz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber O köpekler AHBAP'a emanet
Sonraki Haber Muhtar Koçoğlu'ndan annelere çiçek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?