ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Çarşı'da çalışmalar tam gaz...

Karşıyaka Çarşı'da çalışmalar tam gaz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı'da çalışmalar tam gaz...

Karşıyaka Çarşı'nın (Kemalpaşa Caddesi) ara sokaklarında başlayan çalışmalar devam ediyor. 1721 Sokak İZSU kanal çalışmasını tamamladığını açıkladı.

İZSU'nun temiz su branjmanları bağlama çalışmalarının da sonuna gelindi. Bir internet firması da sabah kadar çalışarak fiber optik hatlarını döşemeye başladı. Bu arada belediye de geçit taş döşemesi 1726 sokak girişinden itibaren başladı, Esnafın bir an önce çalışmaların tamamlanmasını ve sokak aydınlatması için de istekte bulundu. Çalışmaları yerinde izleyen Muhtar Coşkun Zenginer "Çarşı esnafımızın çalışmalara verdikleri destek tamdır, İnşallah en kısa zamanda çalışmalar tamamlanacaktır Emeği geçen tüm çalışanlara ve çok değerli esnafımıza çok teşekkür ederim" dedi.

1721 so​kak çalışmalarının tamamlanmasının ardından diğer sokaklarda da çalışmalar devam edecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir 2. Amatör Futbol Liginde Gruplar belli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesinden rövanşı aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?