ANA SAYFA > ÇEVRE > İzmir'de sulama sezonu başladı

İzmir'de sulama sezonu başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de sulama sezonu başladı

İzmir'de 27 Mayıs tarihinde başlayan 2024 yılı sulama sezonunda toplam 891 bin 170 dekar tarım arazisinin sulanacağını açıklayan DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta,’ İzmir İlimizde toplam 891 bin 170 dekar tarım arazisinde yapılacak sulu tarım ile birlikte 2024 yılı birim fiyatları ile ülkemiz ekonomisine 6 milyar 683 milyon 775 bin TL katkı sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Genel Müdür Mehmet Akif Balta, ’Çiftçilerimize bol ve bereketli bir sulama sezon dileyerek, bizler DSİ olarak ülke tarımı ve ülke insanı için özveri ile çalışmaya devam etmekteyiz. Tarım arazilerinin suya kavuşmasını, modern sulama sistemlerinin yaygınlaşmasını ve özellikle de su tasarrufu sağlanmasını önemsiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde kararlılıkla sürdürüyoruz. ‘dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şahin: İzmir'de üzümde ilaç kalıntısına geçit vermeyeceğiz
Sonraki Haber Genç Romanlar barista oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?