ANA SAYFA > ÇEVRE > İzmir’de her çocuk adına bir fidan

İzmir’de her çocuk adına bir fidan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’de her çocuk adına bir fidan

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZDOĞA A.Ş. her çalışanının çocuğu adına Tahtalı Barajı Havzası’nda 60 dönüm araziye 2 bin 500 fidan dikti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentteki ormanları geliştirmek için başlattığı İzmir'de doğan her çocuk için bir fidan dikme uygulamasına, belediye bünyesindeki şirketler de katıldı. İZDOĞA A.Ş. her çalışanının çocuğu adına Tahtalı Barajı Havzası’nda 60 dönüm araziye hünnap, meşe, hayıt ve mavi servi türlerinden oluşan 2 bin 500 fidan dikti. Her bir fidanın yanındaki tabelaya da çocukların isimleri yazıldı.
 
Örnek olunması hedefleniyor
İZSU Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonunda İZDOĞA A.Ş. tarafından başlatılan uygulamayla hem çocuğun doğa sevgisinin pekiştirilmesi hem de kentteki kamu kuruluşları ve özel şirketlere örnek olunması amaçlanıyor. 
Tahtalı Barajı Havzası’nda yapılan ağaçlandırma çalışmaları, İzmir'in en önemli içme suyu kaynağını hem erozyondan hem de kirlilikten koruyarak ekonomik ömrünü uzatıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Brose Bamberg'i konuk ediyor
Sonraki Haber Devrim şehidi Kubilay ve arkadaşları Menemen’de anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?