ANA SAYFA > ÇEVRE > Hurda araçlar kaldırılıyor...

Hurda araçlar kaldırılıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hurda araçlar kaldırılıyor...

Karşıyaka’da hem çevre ve görüntü kirliliği oluşturan, hem de güvenlik riski yaratan ‘hurda araç’lar kaldırılmaya devam ediyor:

Karşıyaka Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokole istinaden başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Zabıta ekipleri tarafından son bir yıl içerisinde ilçemizdeki muhtelif alanlardan kaldırılan hurda araç sayısı 286’ya ulaştı. 
Bu kapsamdaki 115 araç İzmir Büyükşehir Belediyesi Hurda Toplama Alanı’na götürülürken; 163 araç tebligat ile sahipleri tarafından kaldırıldı, 8 araç da İlçe Trafik Şube Müdürlüğü’nce trafikten çekildi. 
Karşıyaka Belediyesi olarak kurumlararası iş birliğiyle, ilçemizde hurda araçlardan kaynaklı tehlike ve kirlilik tamamen ortadan kalkana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelin ailece spor yapalım...
Sonraki Haber Karşıyaka'da denizde erkek cesedi bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?