ANA SAYFA > ÇEVRE > HAVA SICAKLIĞI 4-10 DERECE DÜŞECEK...

HAVA SICAKLIĞI 4-10 DERECE DÜŞECEK...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HAVA SICAKLIĞI 4-10 DERECE DÜŞECEK...

Hava sıcaklığının yağışla birlikte batı bölgelerde 4 ila 10 derece azalacağı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Gümüşhane ve Bayburt dışında Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Adana, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gök gürültülü sağanak, yerel dolu ve kısa süreli fırtına ile birlikte görülecek yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Manisa, Isparta, Samsun ile Antalya'nın kuzeybatı, Burdur'un doğu, Amasya, Çorum ve Çankırı'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının yağışla birlikte batı bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) azalacağı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz bölgeleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.
Gök gürültülü sağanak, yerel dolu ve kısa süreli fırtına ile birlikte görülecek yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Manisa, Isparta, Samsun ile Antalya'nın kuzeybatı, Burdur'un doğu, Amasya, Çorum ve Çankırı'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (lokal su baskını, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yıldırım) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
HAVA DURUMU:
İZMİR: Parçalı, yer yer çok bulutlu (28)
Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Manisa ve Aydın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CENGİZ KOCATOROS'U (GODE CENGİZ) ANIYORUZ...
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA PAZARYERLERİ YENİLENİYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?