ANA SAYFA > ÇEVRE > Gönüllüler Mavişehir'de plastik topladı...

Gönüllüler Mavişehir'de plastik topladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gönüllüler Mavişehir'de plastik topladı...

Çevremizin en büyük düşmanlarından birisi olan ve yıllarca çözülemeyen plastik atıkları için bugün gönüllüler Mavişehir Sahilinde iş başındaydı...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da desteklediği gönüllüler için kendi sosyal medyasındaki sayfalardan gnüllülere teşekkür ederek şu notu düştü:
"Bugün Mavişehir sahilinde plastikleri toplayan gönüllülere teşekkür ediyorum. Sadece Karşıyaka’nın değil tüm dünyanın sorunu olan denizler ve kıyılardaki plastik birikmelerini sadece belediyeler ve birkaç gönüllü insan çözemez. 
Sağlıklı ve sürdürülebilir bir dünyada yaşamak için artık her dünya vatandaşının bilinçlenerek, doğaya en az zarar ile yaşaması gerekiyor. 
Doğaya karşı değil, doğa ile yaşarsak ancak geleceği olan bir gezegende yaşayabiliriz. İnsanlar şu anki hızla sorumsuzca davranmaya devam ederlerse dünya denizlerindeki plastik sayısı 2050 yılında balık sayısından fazla olacak. 
Dünyanın her noktasında yavaş yavaş artan bir duyarlılık var, bu doğaya duyarlı hareketlerin desteklenmesi ve katlanarak çoğalmasının gerektiğini düşünüyorum. Hep beraber ! Ancak hep beraber bu gezegeni sürdürülebilir bir gezegen haline tekrar getirebiliriz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem sonrası çalışmalarını değerlendirdi
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol'da 2 pozitif...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?