ANA SAYFA > ÇEVRE > Genç Temalar'dan Karşıyaka'da çarpıcı mesajlar

Genç Temalar'dan Karşıyaka'da çarpıcı mesajlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç Temalar'dan Karşıyaka'da çarpıcı mesajlar

TEMA Vakfı İzmir İl Temsilciliği erozyonla mücadele haftası kapsamında Karşıyaka Çarşısı'nda stant açtı. Çalışmaya 'genç tema'lar da katılarak çarpıcı mesajlar verdi.

Erozyonla Mücadele Bilgilendirme stant çalışmasına Yaşar, Ege ve Dokuz Eylül üniversitelerinden gelen 30'dan fazla Genç TEMA gönüllüsü de destek verdi. Her yıl dünyada ve ülkemizde tonlarca toprağın Erozyonla kaybedildiği vurgulanarak her bireyin bu konuda sorumluluğu olduğuna dikkat çekildi. 

Karşıyakalılar İn büyük ilgi gösterdiği stant çalışmasında toprağın önemini anlatan broşürler dağıtıldı. Etkinliğe pan flütü ile renk katan Ege Ünivesitesi'nden Ali Erol melodileriyle gelenlere müzik ziyafeti verdi. Stant çalışmaları boyunca gelen ziyaretçilerle yanan alanların ağaçlandırmasından, 2.5 yıl daha "filtresiz" çalışmalarına izin verilen termik santraller hakkında Görüş alışverişinde bulunuldu. İzmir İl Temsilcisi Özcan Gökoğlu "Toprağımıza sahip çıkalım" mesajı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Körfezi’nin temizliği için ilk büyük adım atılıyor
Sonraki Haber 2019 Akıllı Çocuk Saatleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?