ANA SAYFA > ÇEVRE > Evde kal diyoruz ama, piknik alanının hali böyle...

Evde kal diyoruz ama, piknik alanının hali böyle...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Evde kal diyoruz ama, piknik alanının hali böyle...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bugün sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek temizlik ekibiyle birlikte Yamanlar Malallesindeki piknik alanını temizlemeye gitti.

Ancak giden ekip, gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Korona Virüs tedbirleri için "Evde Kal" denmesine karşın buralara gidenlerin olduğu ve yediklerini içtiklerini toplamadan, çevreyi kirleterek geri döndüklerini üzülerek gördüler. 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bu durumu sosyal medyadaki hesabından şöyle aktardı:
"Bugün sokağa çıkma yasağı günü olmasını fırsat bildik ve temizlik görevlisi arkadaşlarımızla birlikte Yamanlar bölgesinde piknikçilerin artlarında bıraktığı çöplerin bir kısmını temizledik. Fotoğraflarda gördüğünüz atıklar sadece 100-150 metre çaplı bir alandan temizlendi. Ne yazık ki temiz hava almak, doğa içinde keyifli vakit geçirmek için ormanı ve dağlık alanı kullanan insanlarımız doğayı korumak için çöplerini oradaki konteynerlere, çöp kutularına atma sorumluluğunu gösterememişler.
Temiz bir kent, temiz bir dünya için biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ama hepimiz sorumlu davranmazsak bu cennet yerler yok olmaya mahkum olacak. Yok olan aynı zamanda çocuklarımızın geleceği olacak.
Lütfen biraz daha özen ."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşısı
Sonraki Haber ''Korona Günlükleri'' Misket Dikmen ve Dr. Bülent Çekem’le sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?