ANA SAYFA > ÇEVRE > DSİ’de görev değişimi

DSİ’de görev değişimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DSİ’de görev değişimi

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Saadettin Ceylan, düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı. Birol Çınar’dan görevi devralan DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, “hedefimiz tüm projelerimizi hız kesmeden belirlenen süre içerisinde tamamlayarak insanımıza hizmet etmek” dedi.

Ankara’ya müfettiş olarak tayin edilen Birol Çınar’ın yerine DSİ 2. Bölge Müdürü olarak atanan Saadettin Ceylan göreve başladı. Düzenlenen törenle görevi devralan Ceylan, hizmetleri için Birol Çınar’a teşekkür etti. Plaket verdi.

Küçük Menderes, Gediz,  Bakırçay Havzalarının Türk tarımı ve ekonomisi için taşıdığı önemi çok iyi bildiğini ifade eden DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, hedeflerinin tüm projeleri sorunsuz şekilde sürdürüp, belirlenen zamanda bitirerek bölge insanına hizmet etmek olduklarını söyledi.

DSİ 2. Bölge Müdürü Ceylan daha önce DSİ 5. Bölge (Ankara) Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den 2022’de tarihi ulaşım yatırımları
Sonraki Haber Gaziemir’in yolları yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?