ANA SAYFA > ÇEVRE > Demirköprü sineksiz, böceksiz yaza hazırlanıyor

Demirköprü sineksiz, böceksiz yaza hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demirköprü sineksiz, böceksiz yaza hazırlanıyor

Demirköprü’nün çalışkan muhtarı İbrahim Akçe, mahalle halkının yazı sineksiz, böceksiz geçirmesi için tedbirleri şimdiden almaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm mahallesini ilaçlatan muhtar İbrahim Akçe bu kez de Demirköprü Mahallesinde bulunan tüm mazgalları fare ve hamam böceğine karşı ilaçlamasını yaptırdı. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce sinek larvalarının yerinde öldürülmesi için ilaçlama yaptıran muhtar, “mahalle halkına hizmette sınır olmayacağını söylemiştik. Sineksiz, böceksiz bir yaz için kolları sıvadık ve ekiplere her türlü önlemleri aldırdık. Bize bu desteği veren ve emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi. 
Muhtar Akçe, bir süredir devam eden 6181/1 sokak asfalt döküm işinin de tamamlandığını söyledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın erteleme talebi bu kez kabul edildi
Sonraki Haber Türk Kızılay Karşıyaka, iftarlıkları zamanında dağıtıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?