ANA SAYFA > ÇEVRE > Çöpten adam çıktı…

Çöpten adam çıktı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çöpten adam çıktı…

Kağıt toplayıcıları olarak bilinen, çöpten ekmeğini çıkarmaya uğraşan dar gelirli vatandaşlarımızı çöp kutularından kağıt, metal eşya, atık topladıklarına şahit oluyorduk.

Genellikle açık olan ve kolay girilen çöp kutularından çevreye yayılan pisliğin önüne geçmek için çaba harcayan belediyeler, çeşitli alternatifler üretmişti. kapaklı çöp konteynerlerinden sonra bu kez de  yer altı konteynerleri konuldu.
Karşıyaka Belediyesi de çevre kirliliğinin önüne geçebilmek için yer altı konteynerlerini çoğalttı. Bu dönem belediye yer altı konteynerlerinin ağızlarını daha güvenlikli ve girilmesi daha zor olarak yaptırdı. Bunları da kentin belirli yerlerine koymaya başladı. Karşıyakalılar “Çevre kirliliğinin önüne geçilecek” derken, çöp toplayıcılar bunun da formülünü buldu. Birisi otomatik kapağı tutarak ikinci kişinin içine girmesini sağladı. Çöp kutusuna giren alttan aldıklarını üste çıkardı ve arkadaşına vererek içinde, işine yarayanları dışarıya çıkardı. Sonra da yine arkadaşının yardımıyla dışarıya çıktı.
İşte çöpten çıkan bir adam hikâyesi böyle… 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli'de fırınlara Ramazan denetimi
Sonraki Haber Karşıyakalı çocuklar bayramı coşkuyla kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?