ANA SAYFA > ÇEVRE > Çevreci platformlardan ortak etkinlik

Çevreci platformlardan ortak etkinlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çevreci platformlardan ortak etkinlik

Ekolojik Denge Derneği (EDENGE) ve İzmir Doğa Fotoğrafçıları Topluluğu (İZDOF) ortak bir etkinlikte buluştu.

İZDOF’un davetiyle Konak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik çevre gönüllüleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Tanışma kaynaşma ve ortak projeler oluşturma içerikli  etkinlik programında; İZDOF Sözcüsü Cengiz Tümer ve EDENGE Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çalışkanelli kendi kuruluşları, çalışmaları ve amaçlarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar. 
Ayrıca; EDENGE’nin Çiğli Belediyesi ve Katip Çelebi Üniversitesi ile birlikte sürdürdüğü  “Yaşasın Gediz Temiz Su Temiz Gıda” projesi kapsamında hazırladığı “Unutulan Nehir Gediz” belgeselinin gösterimi yapıldı. 

Belgesel gösteriminin ardından konukların da katılımıyla soru cevap şeklinde ilerleyen programda, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çalışkanelli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Çağlayan İnanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kooperatif Geliştirme uzmanı Cem Doğan İZDOF gönüllüleri ve katılımcıların sorularını yanıtladılar. Unutulan Nehir Gediz belgesel filminin seslendirmesini gönüllü olarak yapmış olan ünlü tiyatro oyuncusu Yüksel Ünal iklim krizini sanatçı duyarlılığıyla birleştirip geceye anlattığı anekdotlarıyla renk  kattı. İki gönüllü çevre  kuruluşu ilerleyen süreçte yapacakları çalışmalarda karşılıklı katkı koyma konusunda görüş birliğine varıp iklim krizine karşı mücadelede daha sık görüş alışverişinde bulunmaya karar verdiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'den 4 seçim ofisi
Sonraki Haber İşçilerinden işi bırakma eylemi!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?