ANA SAYFA > ÇEVRE > Başkan Tugay: Karşıyaka'nın hakkını koruyacağız

Başkan Tugay: Karşıyaka'nın hakkını koruyacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay: Karşıyaka'nın hakkını koruyacağız

TOKİ'nin Mavişehir’de belediye hizmet, spor ve rekreasyon alanını satışa çıkarması Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı harekete geçirdi...

İstanbul’da bugün düzenlenen müzayedeye Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Haluk Karabulut da katıldı.
Kasrşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Satışa çıkarılan alan kamu alanları. Hizmet alanları, yeşil alan, spor alanı…Daha önce bu şekilde alınıp da konut ve ticariye çevrilmiş yerler var maalesef. Benzer bir hikaye olmasın diye gelip buruda süreci takip ediyoruz. Herhangi bir özel alıcı çıkarsa müdahale edeceğiz. Buralar hukuken belediyenin ve halkın hakkı var. Özel bir kişi ya da kurum burayı almak isterse bunu durdurmak için mücadelemizi vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ediyoruz. Şu anda müzayededeyiz” dedi.
İhaleye giren Karşıyaka Belediyesi araziyi 21 Milyon 400 TL'ye aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Oğul'' ve ''Türkiye Kayası'' Karşıyaka Sahnesi'nde
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Rambosu denizde boğuldu!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?