ANA SAYFA > ÇEVRE > Bahçe ve balkonların neşeli adresi çok sevildi

Bahçe ve balkonların neşeli adresi çok sevildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bahçe ve balkonların neşeli adresi çok sevildi

Karşıyakalı, bahçe ve balkonlara çiçek ve sebze yetiştirmek isteyenlerin adresi olan Karşıyaka Tarımı çok sevdi.

Her türlü sebze, çiçek tohum ve fidesinin yanı sıra saksı ve toprağı bulunduran Karşıyaka Tarımın sahibi Mehmet Köse, Karşıyakalıların ilgisinden çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bir doğasever olarak Karşıyaka’da kısa süre önce Karşıyakalının bahçe ve balkonlarını güzelleştirmek amacıyla dükkânı açtım. Dükkânda tohum ve fide bulunduruyorken saksı, toprak, ilaç, gübre gibi istekler oluşunca bunları da bulundurmaya başladım. Karşıyakalı doğaya çok düşkün. Bahçesini, balkonunu çok sever. 
“Doğa aşkını bilen bir çevrede yaşamanın keyfi bize kalsın”
Ben de istedim ki Karşıyaka’daki bahçeler, balkonlar çiçek kokuları salsın. Kahvaltıda saksıdan koparıp sofralarına koyabilecekleri organik taptaze çeri domates, kıl biber gibi sebzelere kolay ulaşsın. Doğa aşkını bilen bir çevrede yaşamanın keyfi bize kalsın, o da bizi fazlası ile memnun edecek”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...
Sonraki Haber Fakir Baykurt Roman Ödülü'nde rekor başvuru

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?