ANA SAYFA > ÇEVRE > 19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, Mayıs sonunda açılacak

19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, Mayıs sonunda açılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19. Karşıyaka Çiçek Pazarı,  Mayıs sonunda açılacak

19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, “Çiçek Gibi Karşıyaka” sloganıyla 28-29-30-31 Mayıs 2021 tarihlerinde Bostanlı Pazar yerinde açılacak.

Çiçek üreticileri ile çiçekseverleri buluşturacak olan Karşıyaka Çiçek Pazarı, aynı zamanda birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda; Karşıyaka Oda Orkestrasının Kuartet Grubu ve Kent Akustik’te görev alan amatör sanatçılar ziyaretçilere müzik yapacak.

Karşıyaka Çiçek Pazarı’na, 100’ün üzerinde çiçek üreticisi ve satıcısının katılımı bekleniyor. Sektörün lokomotifi konumunda olan SÜS-BİR, BAYÇİKOOP, ÇİÇEK-BİR gibi kooperatif ve birliklerin üyeleri de Çiçek Pazarı’nda yer alacak. Karşıyaka’nın bahçe ve balkonları rengarenk çiçeklerle güzelleşecek. 

Çiçek Pazarı’nda pandemiyle ilgili olarak yayınlanan tüm genelgelere harfiyen uyulacak ve tüm önlemler alınacağı açıklandı. Pazara HES koduyla giriş yapılabilecek. Aynı anda belli sayıda ziyaretçi bulunmasına özen gösterilecek. Sosyal mesafe kurallarına üst düzeyde uyulacak. Stant araları, standartların üzerinde geniş tutulacak. Zeminde gerekli uyarılar yer alacak. Kurallara uygun olarak dezenfektan noktaları yer alacak. Günde 4 kez alan temizlenip dezenfekte edilecek. Anons sistemi ile sürekli uyarılarda bulunulacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde
Sonraki Haber Sarıca: Bir ilki daha başardık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?