ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Vazgeçilmez Parça; Tesettür Tunik

Vazgeçilmez Parça; Tesettür Tunik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vazgeçilmez Parça; Tesettür Tunik

Tesettürlü hanımların vazgeçilmez parçası tuniktir.

Tunikler vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde dizlere kadar inmektedir. Eskiden tesettür tunik modelleri bulmak oldukça zordu. Var olan bir iki model arasında seçmeniz gerekirdi. Sınırlı olan modeller tarzınızı yansıtmadığından giydiğinizde kendinizi rahat hissetmezdiniz. Günümüzde ise durumlar oldukça farklıdır. Çünkü tunik modelleri oldukça zengin. Her zevke ve her tarza uygun modeller bulabilirsiniz. Sadesinden abartılı süslü modellerine kadar çeşitliliğe sahiptir. Sıra dışı tasarımlara sahip olan modellerimiz çok fazla talep görmektedir. Sizin tarzınıza uygun olan bir modelimiz mutlaka vardır.

Şık ve Kaliteli Tesettür Tunik

Kıyafeti zengin ve şık gösteren kalitesidir. Kaliteli kumaşlar, özenle yapılan tasarımlar ve usta ellerin mahareti birleşince tesettür tunik modellerimizin kalitesini artırmaktadır. Tunikler yaz kış demeden her mevsim giyilebilmektedir. Yazlık sezon ürünlerimizde ince ve pamuklu kumaşlar kullanırız. Kış aylarında ise kalın ve sıcak tutacak kumaşları tercih ederiz. Triko, pamuklu keten, jakarlı, yumoş, akrilik, ekose, polar ve kadife en çok kullandığımız kumaşlardır. Birinci kalite kumaşlardan ürettiğimiz şık ve kaliteli tuniklerimize https://www.modacizgi.com/tesettur-tunik adresinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş’te kurban satış ve kurban kesim yerleri belli oldu
Sonraki Haber Termal Giyim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?