ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Vazgeçilmez Düğün Takı Seti Modelleri

Vazgeçilmez Düğün Takı Seti Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vazgeçilmez Düğün Takı Seti Modelleri

Düğün takı seti düğünlerde takılan setlerden oluşur.

Düğün takı seti düğünlerde takılan setlerden oluşur. Birbirinden farklı modeller bulunur. Geline hediye olarak takılan bu setler genellikle kolye küpe ve bileklikten oluşur. Farklı gramlarda ve modellerde bulunur. Yine ayar olarak da dedik ayardan yirmi dört ayara kadar farklı çeşitler vardır. Günlük kullanıma uygun olan modeller olduğu gibi özel günlerde kullanılacak modellerde bulunur.

Günlük kullanım İçin daha sade spor ve zarif modeller tercih edilirken özel günler için çok daha gösterişli modeller tercih edilir. Bunlarım başında da Trabzon hasır setler gelmektedir. Düğünlerde en çok takılan ve tercih edilen şık ürünlerden biridir. Farklı boyutlarda ve gramlarda olan çeşitleri vardır.

Düğün Takı Seti Fiyatları

Düğün takı seti fiyatları ürünlere göre farklılık gösterir. Ürünün ayarı gramajı yapılan işçilik ürünün fiyatı üzerinde değişikliklere sebep olur. Bu neden ile ürünleri satın alırken çok daha net bir fiyat bilgisine sahip olabilirsiniz. Bu ürünleri incelemek ve satın almak için https://www.emajewellery.com.tr/nisan--dugun-setleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemirli kadınların çözüm kapısı: Kadın Danışma Merkezi
Sonraki Haber Sağlıklı Erkek Çocuk Atlet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?