ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Tarçın Kırtasiye yeni yılı erken getirdi

Tarçın Kırtasiye yeni yılı erken getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarçın Kırtasiye yeni yılı erken getirdi

Karşıyaka Çarşı'nın tanınmış ve eski esnaflarından olan Fikret Bostancı'nın Tarçın Kırtasiye'si 2024 yılını erken getirdi.

Özellikle 2024 Atatürk ajanda ve takvimleriyle yeni yılı karşılayan Tarçın Kırtasiye, Karşıyakalı öğrenciler için önemli alış veriş merkezlerinden birisi.  Ekonomik fiyatlarının yanı sıra kalitesinden ödün vermeyen malzemeleri ve güler yüzlü hizmetiyle Karşıyakalıların kırtasiye ihtiyaçlarında "olmazsa olmazlar"dan birisi durumundaki Tarçın Kırtasiye her yıl olduğu gibi yine yılbaşını erkenden getirdi ve 2024 takvim ile ajandalarını satışa sundu. 
Karşıyaka Çarşı Tiyatro Sokağı, Karşıyaka Sineması pasaj girişindeki Tarçın Kırtasiye sahibi Fikret Bostancı Karşıyakalılara ve öğrencilere en iyi hizmete devam edeceklerini ve kaliteden her zaman olduğu gibi yeni yılda da kesinlikle ödün vermeyeceklerini belirtti. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atletizm'de Türkiye Şampiyonu: İbrahim Bey
Sonraki Haber Karşıyaka'ya taziye evi ve kütüphane

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?