ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sümer: İnsanımız soğukta üşümesin

Sümer: İnsanımız soğukta üşümesin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sümer: İnsanımız soğukta üşümesin

Karşıyaka Çarşı'daki RS Collection Mağazasının sahibi Ramazan Sümer “Karşıyakalı kışın üşümesin diye birçok ürünümüzün fiyatını uygun yaptık” dedi.

İnsanların, özellikle dar gelirlilerin kışın üşümemesi için kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunduklarını belirten Sümer, şöyle konuştu “Dar gelirli hemşerilerimize ve müşterilerimize üşümemeleri için mağazamızda bine yakın giysi çeşidi ürünlerimizi uygun fiyatla sunmak istedik.” 
Yıllardır kendilerini tercih eden Karşıyakalılara hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Sümer, sözlerine şöyle devam etti. "Fiyatta olduğu gibi kalitede de iddialıyız. Kaliteyi ucuza satmak ilkemizdir. Pijama, termal ve normal iç çamaşırı, çorap çeşitlerinin yanı sıra askeri malzeme gibi bin çeşit ürün bulunduruyoruz. Hasyün gibi ünlü markalarında çorap, iç çamaşır gibi ürünleri uygun fiyata satıyoruz. Bu kış kimse üşümesin diye bu uygulamayı başlattık." 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fotoğraf tutkunları Bergama’da buluştu
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden 100. yıla görkemli kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?