ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Strafor Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Strafor Nedir? Nerelerde Kullanılır?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Strafor Nedir? Nerelerde Kullanılır?

İnsanlar için hayatı kolaylaştıran en önemli etkenlerden biri izolasyondur.

Toplu yaşam alanlarında insanların çeşitli seslerden rahatsız olmasını engelleyen temel unsurlardan biri olan ses yalıtımı, ortam seslerinin duvarlardan dışarı çıkmasını engeller. Yalıtım ses ile sınırlı değildir. Isı yalıtımı için çeşitli malzemeler de geliştirilmiştir.

EPS veya genleşmiş polistiren, kapalı gözenekli bir yapıya sahiptir. Polistiren taneciklerinin hacmi artırılarak oluşturulan bu malzemeler, ısı yalıtımı sağlayan yoğun kuru havadan oluşur. İzolasyon Strafor duvarları, çatıları, zeminleri ve boruları yalıtmak için kullanılabilir.

Strafor Modelleri

Farklı strafor türleri için birçok alternatif vardır. Genişletilmiş polistiren, farklı ebatlarda 1 cm'den 25 cm'ye kadar seçeneklere sahiptir, sadece yüksek ısı yalıtımı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda suyun geçmesine de izin vermez. Yağışlı havalarda suyu kapatarak kendi yapısını korur. Bu, uzun süreli kullanım için en önemli noktalardan biridir. Havanın aksine özellikle sonbahar ve kış aylarında bundan kaçınılmalıdır.

Genleşmiş polistirenin termal iletkenlik grubu 040'tır. Bu kırılgan malzemeler basınca dayanıklıdır. Çevre dostu yalıtım, evinizin yaşam ortamını iyileştirmek için gereklidir. Ayrıca uygulaması kolay olan bu sistemler aynı zamanda ekonomiktir. Bölgenizde sağlam geçitler varsa, bunun nedeni yeterli muhafaza ekipmanı eksikliği olabilir. Bu sorunu çözmek ve ses iletimini önlemek için genleşmiş polistiren ile ses yalıtımı strafor gereklidir. İçerideki sesin dışarı kaçmasını engelleyen ve dışarıdan gelen sesin içeri girmesini engelleyen malzemenin kullanımı da oldukça kolaydır. Yalıtımı odanın kenarından yapacaksanız, duvara monte ederek duvar yalıtımı için genleşmiş polistiren kullanabilirsiniz.

Strafor çeşitleri için https://www.guvensanat.com/strafor-obje sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saat Erkek İçin En Önemli Aksesuar
Sonraki Haber Şapkalar ve Türleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?