ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Reklam Standı

Reklam Standı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Reklam Standı

Alışveriş merkezlerinde, fuarlarda, kalabalık caddelerde sıkça rastladığımız reklam standları ile çeşitli ürünün ve hizmetin tanıtımı yapılmaktadır.

Bu tanıtım stand şeklinde bir alanda gerçekleştirilmektedir.  Bu stand üzerine de tanıtımı yapılan ürün veya hizmetin tasarımları yapıştırılmaktadır. Tanıtım standı, fasulye stand olarak da adlandırılan reklam standları çok çeşitli amaçla kullanılmaktadır. Bu sebeple çok yerde karşımıza çıkması da mümkün olmaktadır.

Bu standlar üstten bakınca oval ya da dikdörtgen olarak tasarlanmıştır. Bu şekillerden oluşan gövdenin üstüne doğru iki çubukla yukarı doğru çıkan ve üstte bulunan isim kısmı bulunmaktadır. Buraya tanıtımı yapılan ne ise onun adı, markası yazılabilmektedir. Böylece uzaktan da bu standa neyin bulunduğu görülmektedir. Reklam standı kullanım olarak pratik ve bir o kadar da etkili bir reklam aracı olarak bilinmektedir.

En Güzel Reklam Standı Modelleri

Tanıtım ve bilgilendirme amaçlı kullanılan standlar reklam standları olarak da geçmektedir. Bu standlar üzerine tanıtımı yapılan ürünün, hizmetin anlatıldığı tasarım hazırlanarak basılmaktadır. Böylece çok daha etkili bir tanıtım gerçekleşmektedir. Reklam standı modellerini incelemek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/tanitim-standi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın Deri Ceket
Sonraki Haber Uzun Abiye Elbiseler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?