ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Penis Büyütme Ameliyatı Artık Türkiye’de!

Penis Büyütme Ameliyatı Artık Türkiye’de!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Penis Büyütme Ameliyatı Artık Türkiye’de!

Genellikle mutlu çubuk olarak bilinen protez penisin vücuda yerleştirilmesi işlemi, cinsel ilişki için gerekli olan penis ereksiyonunu doğal yollarla sağlayamayan ve diğer tedavilere tepki vermeyen erkeklere yapılır.

Penis protezleri tipik olarak silikon alaşımlı malzemelerden oluşur ve her bir penis içindeki iki süngerimsi bölmeye yerleştirilir. Sonuç olarak, bir kişi penis protezi ameliyatı geçirdiğinde, penise iki çubuk implante edilir. Penis protezlerinin esnek ve sabit versiyonları mevcut olmakla birlikte, doğal haliyle yumuşak olan ancak su ilave edildiğinde sertleşerek ilişkiye hazır hale gelen modelleri de bulunmaktadır. Son zamanlarda penis protezi ameliyatlarında fazlasıyla artış gözlemlenmektedir.

Penis protezi ameliyat süreci

Uygulanacak protezin tipine göre işlem 45 dakika ile 1,5 saat arasında sürebilir. Ayrıca hastanın ağrı ve yara iyileşme durumuna göre ameliyat sonrası hastanede kalış süresi 2 ile 5 gün arasında değişebilmektedir. Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu önderliğinde son derece kaliteli bir şekilde yapılan ameliyatlara yabancılar da fazlasıyla ilgi duyuyor.

Penis protezi uygulaması sonrası

Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu tarafından Türkiyede uygulanmaya başlanan penis protez ameliyatı sonrası taburcu olduktan sonra yara yeri bir hafta süreyle suya maruz bırakılmamalı ve çok temiz tutulmalıdır. Uygulamadan sonra en az dört hafta cinsel ilişkiden kaçınılmalıdır. Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu bu süre sonunda uygun kontrolleri yapar ve muayene sonrasında cinsel temasa izin verilir. Yüksek ateş, uzun süreli ağrı, yara akıntısı, peniste şişlik ve kızarıklık, idrar yapamama veya idrara çıkmada zorluk çekiyorsanız, en kısa zamanda Prof. Dr. Ateş Kadıoğluna başvurmalısınız. Sertleşme problemi gibi oldukça yaygın rahatsızlıkların utanılacak bir şey olmadığını anlamak önemlidir. Her yıl yeni tedavi yaklaşımları geliştirilmekte ve artık her türlü sertleşme sorunu kaliteli bir şekilde tedavi edilebilmektedir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zorlu Yolculuk: Midilli – Bölüm 3
Sonraki Haber MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı engelli Göktaş'ın yüzünü güldürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?