ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Peeling Çeşitleri

Peeling Çeşitleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Peeling Çeşitleri

Cildinizi korumada ve bakımını yapmada kullanacağınız peeling uygulamaları cilt yapısının iyi tanınarak yapılması gereken işlemlerdir.

Bazı canlandırıcı ürünler sayesinde yıpranan cildinizin yeniden canlanmasında yardımcı olabilirsiniz. Cilt için kullanılan ürünlerden Oreal şeker peeling cilde bebeksi bir yumuşaklık kazandırır. Özenle seçilen 3 üzüm çekirdeği yağının bileşimi ile cildi arındırarak ışıltı kazanmasında yardımcı olur. İçeriğinde bulunan E vitamini özü cilde ışıltı vererek cildin beslenmesinde yardımcı olur. Formülünde bulunan monoi yağı ciltteki solgun görünümü ortadan kaldırır. Kullanımı oldukça kolay olan peeling haftada 3 kere olmak üzere az miktarda alınarak ciltte tatbik edilir. Ürünü göz çevresine değdirmeden cildinize masaj yaparak uygulamanız önerilir. Daha sonra ılık su ile durulayarak cildinizi temizleyebilirsiniz. Oreal şeker peeling çatlak dudaklarda kullanılması tavsiye edilmez. Gözle temas halinde bol su ile yıkanması önerilmektedir.

Cilt Sorunlarınız İçin Saf Kil Peeling

yosun özlerinden oluşan formülü cilt sorunlarının önüne geçerek tekrar sorunların üstesinden gelmekte yarar sağlar. Saf kil peeling cildinizi temizlere ve 3’lü etki oluşturarak cildin pürüzsüzleşmesi ve kirlerden arındırılmasında yardımcı olur. Yağlı ciltler içinde fazla yağın emilmesinde yardımcı olarak cildin kusursuz görünümünde yardımcı olur. Ürün içeriğinde Rhassoul kili elementler içerdiğinden cildinizin rengini eşitleyerek tonunun dengelenmesini sağlar. Sabah akşam nemli cilde uygulayacağınız ürün burun çene ve alın bölgesine masaj yolu ile uygulanır daha sonra durulanıp temizlenir. Yağlı ve karma cilt tipleri olmak üzere tüm ciltler için kullanımı uygundur. Peeling ürünlerini ihtiyacınız olduğunda wiiy.net/yuz-temizleyiciler/ Sitesinden sipariş ederek temin edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Essence Markası
Sonraki Haber Karabağlar’da koronavirüse karşı gece gündüz önlem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?