ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Mutfak Havlusu Fiyatları

Mutfak Havlusu Fiyatları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutfak Havlusu Fiyatları

Mutfak havlusu Canlı renkleri ile mutfağa mükemmel bir enerji katarak sade bir mutfağın bambaşka bir hale bürünmesini sağlayan mutfağın küçük yardımcılarıdır.

Mutfak havlusu Canlı renkleri ile mutfağa mükemmel bir enerji katarak sade bir mutfağın bambaşka bir hale bürünmesini sağlayan mutfağın küçük yardımcılarıdır. Birbirinden farklı desenler, birbirinden farklı modeller ve renkler ile mutfağınızı istediğiniz renk cümbüşüne büründürebilirsiniz. Mutfak içerisinde en ufak ıslaklığı kolayca silebilmek ve bu ıslaklığa hemen müdahale edebilmek için mutfak havlularına ihtiyaç vardır. Tam anlamıyla mutfağın olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan mutfak havlusu daha pratik olmanıza yardımcı olur.

Mutfak Havlusu Modelleri

Mutfak havlusu, genel olarak 3’lü set halinde satışa sunulur. Her birinin rengi farklıdır. Dilerseniz aynı renk tonlarında ve aynı modelleri tercih edebilirsiniz. Vizon, beyaz ve mavi renklerin bir arada olduğu 3’lü settir. Havlunun kenar kısımlarında ufak çiçeklerin renk kattığı süslemeler mevcuttur. Mutfağınıza ayrı bir hava katacak olan bu modeli dilerseniz tercih edebilirsiniz. Renk olarak beyaz ve mürdüm modelini de tercih edebilirsiniz. Beyaz, pembe, mürdüm renginin birleşimi ile oluşan uç kısımlarında püskül detayı olan bu model mutfağınıza çok cici bir görünüm kazandıracaktır. Sizlerde
https://www.efabrikka.com/mutfak-havlusu sitesi üzerinden modellere bakabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lambri
Sonraki Haber Karabağlar'da sosyal belediyecilik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?