ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Lambri

Lambri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lambri

Özel olarak hazırlanmış birleştirme şeklinde yan yana dizilen tahtalara lambri denmektedir.

Özel olarak hazırlanmış birleştirme şeklinde yan yana dizilen tahtalara lambri denmektedir. Hem döşeme olarak, hem de duvar süsleme olarak kullanılmaktadır. Cilalı ve vernikli olarak kullanılmakta ve sağlıklı bir kaplama maddesi olarak bilinmektedir. Çeşitli ağaçlardan imal edilmektedir. Bu ağaçlar; çam, sedir ve Afrika kökenli bazı ağaçlardır. Tavandan zemine kadar kullanım alanı vardır.

Bütün duvara ya da duvarın yarısına kadar döşenebilmektedir. Kullanıldığı alanlara farklı bir hava katan lambri, sıcak bir izlenim bırakmaktadır. Kaliteli bir ürün olarak bilinmektedir. Belli periyotlarla bakımı yapılmaktadır. Düzenli bakım yapıldığı sürece uzun yıllar kullanılmaktadır. Çok eski tarihlerden beri kullanılmakta ve geçerliliğini kaybetmeden uzun yıllar kullanılmaya devam edecektir.

Lambri Kullanım Alanları

Genellikle otantik görünüm verilmek istenen iç mekânlarda duvar süslemesi olarak kullanılmaktadır. Lambri yer döşemesi, tavan kaplaması olarak ta oldukça popülerdir.  Kullanıldığı alanı asilleştiren bir üründür. Ev, ofis, teras, çardak, balkon gibi alanlarda yaygın olarak kullanılmakta ve seçkin bir görüntü sağlamaktadır. Sağlıklı ve dayanıklı bir malzemedir ve yıllarca gönül rahatlığıyla kullanılmaktadır. https://salkimorman.com.tr/lambri.htm sayfasından lambri ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Keten Elbise Tasarımları
Sonraki Haber Mutfak Havlusu Fiyatları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?