ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > La Roche Posay Güneş Ürünleri ile Yaza Hazırlan!

La Roche Posay Güneş Ürünleri ile Yaza Hazırlan!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
La Roche Posay Güneş Ürünleri ile Yaza Hazırlan!

Güneş, D vitamini için oldukça önemlidir. D vitamini ihtiyacını çoğunlukla güneşe çıkarak karşılarız.

Cildimiz kendini 5 dakika ve 30 dakika arasında cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı bariyere görevi görerek korur. Ancak belirtilen süre dışına çıkıp uzun süre güneşe maruz kalınmaması gerektiğini de unutmamak gerekir. Çünkü güneş her ne kadar vitamin kaynağı olsa da uzun süre güneş ışınları ciltte leke, çizgi, kırışıklık gibi yaşlılık belirtilerinin oluşmasına sebep olur.

Bu durumu önlemek için hem günlük hayatta düzenli olarak güneş kremi kullanmak gerekir. Güneş kremi tercih ederken ise dikkat edeceğiniz önemli adım cilt tipidir. Her cilt tipi farklıdır, bu sebeple seçilecek ürünler de değişiklik göstermektedir. Örneğin yağlı cilde sahipseniz su bazlı ince yapıda, kuru ciltler ise daha yoğun kıvamda nemlendirme özelliği olan güneş kremi tercih edilmelidir. O halde siz de en sevilen La Roche Posay güneş kremi çeşitleri ile cildinizi yaza hazırlayın! İşte markanın en sevilen ürünleri…

La Roche Posay Anthelios Sun Intolerance SPF50+

Güneşe karşı her cilt tipi dikkat etmelidir. Özellikle hassas ciltler bu adıma ekstra özen göstermesi gerekir. Hassas ciltler için geliştirilmiş olan Anthelios Sun Intolerance SPF50 güneş kremi, cildi UVA-UVB ışınlarına karşı korur. Yapısı ile cildi nemlendirir ve suya dayanıklı bir forma sahiptir. Cilde gereken bakımı yaparken canlılık ve nem kazandırır.

La Roche Posay Anthelios SPF50+ Shaka Fluid

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleriyle uyumludur. Suya, tere ve kuma karşı dayanıklı yapıya sahiptir. Cildi güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. İnce yapısı ilse cilde kolay emilim sağlar ve ciltte beyaz bir iz bırakmaz. La Roche Posay Anthelios yüz ve göz çevresi için de kullanıma uygundur.

La Roche Posay Anthelios XL Ultra Cream SPF50+

Kuru ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. Geliştirilmiş özel içeriği ile cildi çevresel faktörlere karşı korur. Güneş alerjisine eğilimli cilt tipleri için de idealdir. Cildi nemlendirme özelliği olduğundan kuru ciltler de cilde uygulama yapabilir.

Siz de tüm güneş bakım ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal'dan Cumhurbaşkanına çağrı
Sonraki Haber Bahariye Mahallesi'ne oyun sokağı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?