ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Köpek Maması ve Köpek Malzemeleri Avantajlı ve Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpek Maması ve Köpek Malzemeleri Avantajlı ve Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Köpek Maması ve Köpek Malzemeleri Avantajlı ve Uygun Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpeğinize iyi şartlarda bakmak, ona kaliteli ve besleyici mamalar sunmayı ve ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamayı içerir.

Bu nedenle de besleyici mamalara ve güvenilir köpek ürünlerine yatırım yapmalısınız. Bu aşamada tanınan ve güvenilir pet shop firmalarını tercih etmeniz önemlidir.

Köpek Maması Sağlıklı ve Kaliteli Olmalıdır

Köpek maması seçimi büyük bir titizlik gerektirir. Köpeklerin hayatlarında uyku ve beslenmenin önemi yadsınamaz kıymettedir. Bu canlıları evcilleştirip evlerimize davet ettiğimizde onların doğalarında olan hemen her şeyi onlarla paylaşmak durumundayız. Evde yaşayan köpeklerin beslenmelerinde doymaları ve ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilmeleri kadar formlarını koruyan mamaları tüketmeleri de önemlidir. Çok yemek ya da kilo alımına yol açacak nitelikte mamalar tüketmek köpeklere ciddi zararlar verir.

Biz insanlar her nasıl kilo vermenin sağlıklı olduğunu biliyorsak bu bilinci köpeklerimize de yansıtmamız gerekir. Kilolu köpekler için üretilen özel sadeleştirilmiş mamalar kullanılmalıdır. Formunu koruyan minik dostlarımız için ise mutlaka uygun ölçüde, uygun nitelikteki mamalar tercih edilmelidir. Porsiyonlar ve mama nitelikleri göz ardı edilirse bu durumda ne yazık ki köpeklerin kontrolsüz kilo artışlarıyla boğuşmaları söz konusu olabilir. Onlar kilo aldıklarında her ne kadar şirin olsalar da kilonun sağlıklarına çok büyük zararlar verdiği asla unutulmamalıdır.

Köpeklerin kilo kontrolü biz sahiplerin hassasiyeti ile pek kolay şekilde sağlanabilir. Köpeklerin beslenmeleri mutlaka kontrol altında olmalıdır. Plan dışı beslenmeler engellenmeli ve köpeğin bu düzene ayak uydurmasına yardımcı olunmalıdır.

Köpek Yatakları Konforlu ve Kaliteli Olmalı

Köpek yatakları seçimi mühim bir konudur. Köpeğinizin boyutuna uygun olan bir köpek yatağı almanız öncelikli şekilde önemlidir. Onun rahat şekilde yatabilmesi adına yatağın köpeğiniz için uygun boyutta olması şarttır. Yavruluk döneminde rahat şekilde kullanılan bir yatağın sonrasında uygun olmayacağı bilinmelidir. Bu nedenle de köpek yatağı alırken boyutlar önemsenmelidir. Buna ek olarak köpek yatağının üst yüzeyinin kolay şekilde temizlenebilmesi gerekir. Köpeğinizin tüylerinin dökülebileceği, tozlanma ihtimali yüksek olan bu üst yüzeyin çıkarılıp yıkanabilmesi ya da kolay şekilde silerek temizlenebilmesi gerekmektedir. Kimi zaman köpeğiniz kötü kokabilir, ağız kokusu kumaşa sinebilir ya da köpeğiniz tuvaletini yatağına kaçırabilir. Bu tip durumlarda da köpek yatağının kolay şekilde temizlenebilmesi son derece büyük öneme sahiptir.

Yatak alacağınız zaman köpeğinizin bu yatakta rahat etmesine özen göstermeniz gerekir. Ayrıca yerden soğuk almamak adına köpeğinizin yatağının alt kısmının hem kalın hem de soğuk geçirmeyecek şekilde tasarlanmış olması şarttır. Kimi evlerde yerden ısıtma tercih edildiği için bu tip dairelerde de aslında köpeğinizin sıcaktan dolayı bunalmaması adına alt kısmın kalın ve ısıyı da iletmeyecek şekilde tasarlanmış olması şarttır.

Yatak alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli detay ise yatağın yumuşaklığı ve aynı zamanda kumaşın türüdür. Fazla yumuşak olan yataklarda köpeğinizin rahat etmesi mümkün olmayacağı gibi fazla sert olan modellerde de köpeğinizin rahatsız olması söz konusu olabilir. Bundan dolayı kaliteli modelleri seçmeniz gerekir. Ayrıca kumaşın türü de temizlenme açısından önemli olduğundan dolayı köpek yatağı alırken üst yüzeyin hangi kumaştan üretildiğine dikkat etmek gerekir.

En iyi köpek maması ve malzemeleri için petshop mağazası ZOO’ya göz atabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Kent Konseyleri Çiğli’de buluştu
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?