ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Karton Köşe Koruyucu

Karton Köşe Koruyucu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karton Köşe Koruyucu

Karton köşe koruyucu ürünler paketlenmiş ürünlerin dayanımını artırmak ve ürünlerin korunması amacı ile kullanılır.

Köşebentler kullanım alanına göre farklı ebatlarda üretilebilir. Köşebentler sayesinde %100 ürün koruması sağlanır. Köşebentler paketlenmiş olan ürünlerin köşe kısımlarından korunması sağlar. Ürünlerin taşınmasında ve depolanmasında Rekepak karton köşebent kullanımı en avantajlı yöntemler arasında yer alır. Karton köşe koruyucu yüksek dayanıklı ve ekstra korumaya sahip olan ürünler olduğundan dolayı yükleme ve istiflemede kolaylık sağlar. Bütçe dostu ürünler olması nedeni ile ekonomik açıdan avantaj oluşturur.

Aynı zamanda; karton köşebentler ürünleri kuruduğu gibi paketlenen ürünlerin düzenli bir şekilde taşınmasına ve istiflenmesine olanak tanır. Karton köşebentler ihtiyaç dâhilinde istenilen ebatları uygun olarak üretilir.

Karton Köşebent Nedir?

Karton köşebentlerin üretiminde yüksek kalitede karton kullanılmıştır. Kullanım alanına uygun olması açısından ihtiyaç dâhilinde karton köşebentler üstlerinden ölçülerde üretilir ya da isteğe göre kesilebilir. Karton köşebent genellikle nakliye firmaları ve depolama ve stok yapan firmalar tarafından tercih ediliyor. Bunun nedeni ise karton köşebentlerin birden fazla ürünü taşırken ya da depolarken zarar görmesini önlemesi avantajıdır. Karton köşebentler sayesinde ürünler daha güvenli bir şekilde taşınır ve depolanır.

Lojistikte Karton Köşebent Kullanımı

Genel kapsamda karton köşebentlerin kullanımı sayesinde ürünlerin taşıması ve depolama işlemleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Çünkü kullanılan karton köşe koruyucular sayesinde taşınacak ya da depolanacak olan ürünlerin düzeni sağlanır. Bununla birlikte üst üste konulan ürünler sayesinde yerden iş gücünden ve zamandan tasarruf edilir. Fiyat olarak oldukça ekonomik olan karton köşebentler maliyet bakımından bütçeyi zorlamaz. Karton köşebentler yüksek kaliteye sahip olması ile beraber uygun fiyatlar ile satışa sunulmuş olan ürünlerdir. Karton köşebentler talep doğrultusunda üzeri baskılı farklı renk ve desenler ile yapılabilen ve reklam amaçlı da kullanılabilen ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

Karton Köşebent Özellikleri

Karton köşebentler paketli ürünleri dışarıdan gelebilecek her türlü hasara karşı korur. Bununla birlikte paketlerin düzenli bir şekilde taşınmasını ve depolanmasını sağlar. Karton köşebentler hafif bir yapıya sahip olduğu kadar yüksek dayanımlı ürünlerde. Böylece ürünlerin en iyi şekilde korunmasını sağlar. Yüksek kalitede karton kullanılarak üretildiğinden dolayı uzun süreli kullanıma uygun ürünlerdir. Karton köşebentler nem ve rutubete karşı dayanıklıdır. İstenilen sayıda üretimi yapılan karton köşebentler farklı renk çeşitliliğini de sahiptir. Karton köşebentlerin kullanım amacı ile birlikte aynı zamanda reklam amaçlı da kullanmak isteyen kişiler bu ürünlerin üzerine firma adını ya da logosunu bastırabilirler.

Karton Köşebent Ne İşe Yarar?

Karton köşebentler oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Özellikle taşıma ve depolama alanında önemli bir yeri vardır. Depolarda ürünlerin son kullanıcı veya dağıtıcıya iletilmesi ve taşıma operasyonlarında ürünlerin zarar görmemesi için karton köşebentler en fazla tercih edilen ürünlerdir. Karton köşebentler belli bir standarda sahip değildir. Fakat en fazla kullanılan ambalaj modellerine göre bazı seçenekleri yoğun olarak kullanılır. Karton köşebentler ürünlerin zarar görmeden taşınmasının en kolay yoludur. Bu ürünler sert bir darbe ile kırılabilecek ya da zarar görebilecek bir ürünü dışarıdan gelebilecek olan her türlü hasara karşı koruma görevi görür. Karton köşebentler yapı bakımından sert bir yapıya sahiptir.

Bunlara ek olarak; bu ürünlerin kullanımı sayesinde taşıma ve korunma kalitesi artar. Karton köşebentler karton kutuların ve kolilerin alt ve üst köşelerine konulur. Bu ürünler sayesinde kutuya içeriden dayanıklılık desteği verilir. Eğer kolilerin birbiri üzerine konulması gerekiyorsa bu ürünler sayesinde koliler zarar görmeden taşınır ya da depolanır. Bununla birlikte depolama sırasında yerden de tasarruf edilmiş olur.

Karton Köşebent Kullanım Alanları

Karton köşebentler hemen her sektörde kendine yer bulmuş ürünlerdir. Oldukça geniş bir kullanım alanı olan karton köşebentler beyaz eşya taşımacılığından gıda sektörüne otomotiv sektöründen mobilya sektörüne kadar birçok alanda kullanılır. Eşyaların koli içerisinde zarar görmemesi ve en iyi şekilde korunması adına karton köşebentler kullanılır. Bu ürünler genellikle kolilerin iç kısmında ve köşelere yerleştirilir. Bunun amacı ise kolinin mevcut şeklinin korunabilmesidir. Karton köşebentler yüksek dayanım ve direnç gücüne sahiptir. Böylece kolilerin dayanıklılığı artmış olur. Karton köşe koruyucular çeşitli kâğıt katmanlardan oluşur. Bununla birlikte güçlü yapıştırıcılar ile preslenmiş ve güçlü köşe yapısına sahip hale getirilmiştir.

Ham maddesi kâğıt olmasına karşın bu ürünler sıkıştırmaya yüzey basıncını ve darbelere karşı yüksek dayanım gösterir. Karton köşebentler kendi içinde farklı gruplara ayrılır. Her köşebent grubu farklı fiyatlara sahiptir. Çeşitler arasında fiyat farklılığı görülse de karton köşebentler oldukça ekonomik ürünlerdir. Bütçe dostu olan karton köşebentler istenilen sayıda ve istenilen ölçüde toptan bir şekilde toptan köşebent, üretici firmalardan sipariş edilebilir. Rekepak karton köşebentler farklı genişliklere ve uzunluklara sahiptir. Bu ürünler ambalajlı paketler taşındığı sırada ürünleri korur ve bununla birlikte düzen de sağlar.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamı Demir muhtarları dinledi
Sonraki Haber Zeki Müren'in Kaidesini Diktiler, İzmir Büyükşehir'e Tepki Gösterdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?