ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kardeş Eli Kurban Fiyatları İle Yardıma Hazır

Kardeş Eli Kurban Fiyatları İle Yardıma Hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kardeş Eli Kurban Fiyatları İle Yardıma Hazır

Kurban Bayramı yaklaşırken, hayırseverlerin ve yardıma ihtiyacı olanların dikkatini çekecek bir kampanya başlatıldı.

Kardeş Eli Kurban Fiyatları İle Yardıma Hazır adıyla yürütülen bu kampanya, ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen herkesin kolaylıkla katılım sağlayabileceği bir fırsat sunuyor.

Kardeş Eli Derneği tarafından düzenlenen, yıllardır ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı hedefleyen bir kuruluşun ürünüdür. Kurban Bayramı münasebetiyle başlatılan bu kampanya, Türkiye genelindeki ihtiyaç sahiplerine etkin bir şekilde ulaşmayı amaçlıyor.
Kurban bağışında bulunmak isteyenlerin belirli fiyatlar karşılığında kurbanlarını bağışlayabilecekleri farklı seçenekler sunulmaktadır. Böylece, her bütçeye uygun kurban bağışı yapma imkanı sağlanmaktadır.

Bu anlamlı kampanyaya destek olmak isteyen herkes, Kardeş Eli Derneği'nin resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla bağış yapabilir ve ihtiyaç sahiplerine umut olabilir. Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kardeş eli uzatmak ve onların yüzlerini güldürmek için siz de bağışınızı yapabilirsiniz.

Her Adımı Net Bir Şekilde Atıyoruz

Her adımı net bir şekilde atan Asya Afrika, yardıma ihtiyaç duyan milyonlarca kişiye umut olmaya devam ediyor. Su kuyusu açılışları, kıyafet dağıtımı, kumanya yardımları ve birçok farklı organizasyon ile insanların yüzünü güldürmeyi hedefleyen kuruluş, insanlık için önemli bir misyon üstleniyor.

Her bayram olduğu gibi, herkesin yardıma ihtiyacı olduğunu unutmayan Asya Afrika, kurban organizasyonu ile yüzlerce ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan organizasyon, hayırseverlerin destekleriyle daha fazla insana yardım etmeye devam ediyor.

Yemeklerden, kıyafet dağıtımına kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunan Asya Afrika, herkesin daha iyi bir hayata layık olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun her kesiminden destek alan kuruluş, insanların hayatlarına dokunarak gerçek bir fark yaratmayı amaçlıyor.

Türkiye'den gelen gönüllüler tarafından yapılan denetimler ile kurban kesimine kadar olan sürecin şeffaf bir şekilde yönetilmesi amacıyla organizasyon, video çekimleri yapıp bağışçılarla paylaşmaktadır. Ayrıca, insani yardım faaliyetleriyle insanların yüzlerini güldüren dernek, yurt içindeki kurban bağışında bulunmak isteyen bağışçıların katkılarıyla Türkiye'de kurban kesimleri gerçekleştirerek zor durumda olan birçok aileye yardım etmektedir.

Yardımlarınızı Milyonlara Ulaştırıyoruz

Türkiye merkezli bir dernek olarak, yurt içi ve yurt dışı birçok ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yardımlarınızı milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırarak, dünya genelinde insani yardım çalışmalarına destek oluyoruz.

Mali'den Çad'a, Uganda'dan Gana'ya, Zimbabwe'den Etiyopya'ya, Somali'den Nijerya'ya, Bangladeş'ten Sri Lanka'ya, Arakan'dan Yemen'e, Gazze'den Suriye'ye, Ürdün'den Lübnan'a kadar birçok ülkede ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyoruz. İnsani yardım alanında uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve güçlü bir bağışçı ağıyla, her biri kendi zorluklarıyla baş etmeye çalışan topluluklara destek olmayı sürdürüyoruz.

Misyonumuz, insanların yaşam standartlarını yükseltmek ve acil yardıma ihtiyaç duyanlara yardımcı olmaktır. Sizin desteğinizle, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşarak, dünya genelindeki insani krizlere çözüm bulmayı hedefliyoruz. Yardımlarınızı milyonlara ulaştırarak, her geçen gün daha fazla insanın hayatında fark yaratmaya devam ediyoruz.

Cömert bireyler, Kurban bağışı yapmak istediklerinde www.kardeselidernegi.org.tr web sitesi veya 444 44 46 numaralı telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirler.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İbrahim Büyükak'a İzmir'de yangın söndürme eğitimi
Sonraki Haber Karşıyaka Sakız Adası'nda kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?