ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kapşonlu Modelleri Sizlerle

Kapşonlu Modelleri Sizlerle

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapşonlu Modelleri Sizlerle

Hem erkekler hem de kızlar tarafından spor ve rahat tarzın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan kapşonlu modelleri her geçen gün daha fazla tercih edilmeye devam ediyor.

Hem erkekler hem de kızlar tarafından spor ve rahat tarzın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan kapşonlu modelleri her geçen gün daha fazla tercih edilmeye devam ediyor. Kullanırken bir hayli rahat hissedebileceğiniz ve kendinizi gün boyu daha rahat hareket ettirebileceğiniz bu modelleri mevsimlik olarak giyebileceğiniz gibi sonbahar ve kış aylarında daha fazla tercih edebilirsiniz.

Rengarenk Kapşonlu Modelleri

Renklerinden ve desenlerinden oldukça memnun kalacağınız kapşonlu modelleri standart olarak pamuklu kumaşlardan elde ediliyor. Bu nedenle ilkbahar aylarında giyildiğinde terleme yapmıyor. Kış aylarında giyildiğinde ise üşümemenize en güzel şekilde engel oluyor. Kapşon kısımları ise standart kesime sahip olan bu modellerde genellikle tüm renklere rastlayabilirsiniz.

Unisex Kapşonlu Modelleri

Hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilebilecek renklere ve desenlere sahip olan unşsex kapşonlu modelleri sayesinde gününüzü çok rahat geçirebilir ve günlük tarzınızı da en iyi şekilde yansıtmaya devam edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey tek tıkla https://www.kostebek.com.tr/kapusonlular adresine ulaşmak ve birbirinden çeşitli sweat modellerine bakmaktır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Slip Modelleri
Sonraki Haber Minik Tuğsem’e Başkan Sandal’dan doğum günü ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?