ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kapatıcı Ürünleri

Kapatıcı Ürünleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapatıcı Ürünleri

Her kadın için pürüzsüz bir görünüme sahip olmak önem arz eder.

Kullanılan kapatıcı ürünler sayesinde daha canlı ve pürüzsüz bir görünüme sahip olmak mümkündür. Eşit cilt tonu ve kusursuz bir cilt teni imkânı sunan kapatıcılar ile cilt lekelerine karşı bir çözüm sunulmuş olur. Kapatıcı, kullanım kolaylığı ve güzel tasarımlarıyla oldukça yaygın kullanılan ürünlerden biridir. Kapatıcı ürünler fondötenlere kıyasla daha fazla kapatıcı etkiye sahiptir.

Cilt makyajı için olmazsa olmaz ürünlerden biri olan kapatıcı çeşitleri, cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olarak kusursuz bir görünüm sağlar.

Kapatıcı Modelleri

Göz altı kapatıcısı; göz altlarında oluşan morluklara karşı kapatıcı bir özelliğe sahiptir. Göz çevresinde oluşan morluk ve lekelere karşı pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kapatıcı paletler; cilt üzerinde yer alan leke ve kızarmalara karşı kullanılan ürünlerdir. Fondöten kullanımı öncesinde akne ve kararma bulunan kısımlara uygulanabilir. Krem kapatıcılar; krem şeklinde olan kapatıcı çeşididir. Kullanımı oldukça kolay olan bu kapatıcılar, belirgin ve koyu olan lekelerin kapatılması aşamasında uygulanır. Çeşitli kapatıcı modellerine ulaşmak için https://www.kozmela.com/kapatici-concealer adresini ziyaret edebilirsiniz.

 Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’tan 11 bin 500 aileye Ramazan yardımı
Sonraki Haber Bucalı üreticiye fide desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?