ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İzmir Psikolog

İzmir Psikolog

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Psikolog

İzmir psikolog çeşitliliğine sahip bir ilimizdir.

Büyükşehir olması ve hastane çeşitliliği sayesinde birçok başarılı psikoloğu bünyesinde barındırmaktadır. Psikoloji, kendimiz, eylemlerimiz ve birbirimiz hakkında fikir edinmemize yardımcı olan düşünce, davranış, duygu gibi unsurların incelenmesidir. Psikologlar hastaların stresle başa çıkmasına, travmadan kurtulmasına ve zihinsel sağlık bozukluklarının semptomlarını yönetmesine yardımcı olmak için çeşitli terapatik yöntemler kullanır.

İzmir devlet hastanesinde psikolog var mı? sorusu da merak edilmektedir. İzmir devlet hastanesinde psikoloji alanındaki poliklinik hizmetleri; 10 Nisan 2017 tarihinde başlamıştır. Ana binada iki, semt polikliniğinde bir psikolojik poliklinik odası ile hizmet vermektedir. İzmir devlet hastanesi psikoloji polikliniği, hastane poliklinikler bölümünde F blok üçüncü katta bulunmaktadır.

Psikolojik danışmanlık merkezi ararken sadece İzmir’de değil tüm Türkiye’de psikoterapi hizmeti için uzman veya kurum araştıran danışanların dikkat etmesi gereken belli başlı maddeler vardır. Bu maddeler;

  • Gizlilik: Danışan gizliliği ve mahremiyetin önem vermelidir.
  • Çözüm odaklılık: Danışanın problemi empati ile kabul edilip en kısa sürede çözüme gidilme amacı gütmelidir.
  • Tam kabul: Danışanın sorunu ne olursa olsun terapiste kendini tam anlamıyla açabilmesi gerekmektedir.

Psikolog seans sırasında yardım arama nedenlerinizi dinleyecek, belirtilerinizi, tıbbi, psikiyatrik ve aile geçmişinizi değerlendirecek ve ileriye dönük bir eylem planına karar vermenize yardımcı olacaklardır.

İzmir’de en iyi psikolog arayan danışanlar haklı olarak iyi bir psikolojik hizmet almak için “İzmir’de en iyi psikolog” sorusunu sıkça sormaktadırlar. Fakat insanın, aile dinamiklerinin, çocuk psikolojisinin karmaşık ve sonsuz olması nedeniyle bu göreceli soruya tam bir cevap vermek mümkün olmamaktadır. Çünkü insan psikolojisinin uzmanlık alanları birbirinden farklı noktalarda bulunduğundan her psikolog kendi alanında etkin ve yetkin bir bilgiye sahiptir. Bu sebeple de her alanda tek bir en iyi belirlemek doğru değildir. Bu noktada danışanlar internette detaylı araştırma yaparak ve diğer danışanların yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabiliyorlar.

İzmir psikolog ücretlerin 2021 yılında 150 TL ile 1.250TL arasında değişiklik göstermekteydi. İzmir Pedagog ücretleri 2021 yılında 140 TL ile 1200 TL arasında değişiklik göstermekteydi. İzmir Aile Terapisi ücretleri 2021 yılında 200 TL ile 1300 TL arasında bulunmaktaydı. Güncel 2022 yılı ücretleri ise son dönemlerde pandemi ile hayatımıza giren online hizmet 2022 yılında artış göstermektedir. Psikolog ücretleri 2022 de yüz yüze 1000 TL ile 1.2500 TL arasında, online psikolog fiyatları ise 50 TL- 1000 TL arasında değişmektedir. Bu nedenle klinikle iletişime geçmek gerekmektedir.

Bayram Şimşek İzmir psikoloji kliniği olarak kapsamlı değerlendirmeler yapar ve her hastanın özel ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış kişiselleştirilmiş bakım planları oluşturmaktayız. İster bir psikiyatr ister psikolog arıyor olun ya da hangi tedavi yaklaşımının sizin için en iyi olduğundan emin değilseniz, detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İzmir’de en iyi psikolog için https://bayramsimsek.com/izmir-psikolog bağlantısını kullanabilir, iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1 Mayıs'ta çifte konser
Sonraki Haber İzmir’de Mart ayında 46 bin 122 taşıtın devri yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?