ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İzmir Boşanma Avukatı

İzmir Boşanma Avukatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Boşanma Avukatı

Boşanma avukatları, aile içi anlaşmazlıklar nedeniyle evliliklerini sonlandırmak isteyen bireylerin hukuk kurallarına uygun olarak evliliklerini sonlandırmalarına destek olurlar.

Hukuki danışmanlık yapan boşanma avukatları, dava sürecini yöneterek tarafları bu süreçle ilgili en doğru şekilde bilgilendirir ve doğruya yönlendirir.

Boşanma davaları avukatların yürüttükleri hukuki işlemlerden biridir. Halk arasında boşanma avukatı olarak bilinen kişiler ‘’aile avukatı’’ terimiyle de anılmaktadır. Türkiye’de sadece boşanma işlemini yürütmeyi ifade eden ‘’boşanma avukatı’’ teriminin karşılığı aslında yoktur ancak halk arasında bu şekilde ifade edilmektedir. Bir aileyle ilgili tüm hukuki işlemlerle ilgilenen bu kişilere aile avukatı demek daha doğru olacaktır.

Tüm şehirlerde ve ülkelerde aile ve evlilik sorunlarıyla ilgilenen avukatlar olduğu gibi bu şehirlerden biri olan İzmir boşanma avukatları konusunda birçok yetkin isimle anılmaktadır. Bu süreç elbette yetkin ve işini iyi bilen avukatlarca yürütülmelidir.

İzmir boşanma avukatı arıyorsanız iyi bir araştırma yapmanız gereklidir.

Boşanma Avukatlarının Baktığı Davalar

Boşanma avukatı İzmir şehrinde de diğer şehirlerde de genel olarak benzer davaları yürütür. Bu davaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Boşanmada mal paylaşımı
  2. Anlaşmalı ve çekilmeli boşanma davaları
  3. Çocukların velayetiyle ilgili süreçler
  4. Nafaka talepleri
  5. Evlilik sözleşmesi

Maddeleri Medeni Kanun’da yer alan aile hukukuna ait geniş kavramlardan bazılarıdır.

En İyi İzmir Boşanma Avukatı

Evlilikte karşılıklı anlaşmazlıkların olduğu bir gerçekse ve boşanma sürecine dahil olmak istiyorsanız elbette öncelikle yetkin bir boşanma avukatı arayışına girebilirsiniz. En iyi boşanma avukatı, avukatları, ya da yaşadığınız şehre göre örneğin İzmir en iyi boşanma avukatları gibi internet üzerinden aramalar yapabilirsiniz. Ancak bu elbette tecrübeyle bilinebilecek ve referansla, belirlediğiniz avukatın geçmişte yürüttüğü davaların niteliğiyle anlaşılabilecek bir şeydir. Herkes mesleğinde iyi olduğunu iddia edebilir ancak önemli olan ortaya koyduğu işlerde gösterdiği başarılardır. Yani avukat seçiminizi yapmadan önce sadece bu tarz internet aramalarından önce avukatınızla bir telefon görüşmeli yapmalı, süreç ve kendisi hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

İzmir Boşanma Davası Ücretleri 2020

Boşanma davası masrafları 2020 yılında da diğer yıllara göre elbette değişiklik göstermiştir. Boşanma davası ücreti tüm bu süreci yürütmek isteyen kişilerce merak edilen ilk soru olmakla birlikte anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davalarına göre değişiklik gösterir. Baroların önerdiği ücretlere göre değişiklik gösteren bu tutarlar hakkındaki bilginin en sağlıklısına internetteki bilgilerin aksine avukatınızla birebir görüşerek ulaşabilirsiniz.

İzmir’de boşanma avukatı arayışınız için Av. İdil Su Aydın’dan hukuki danışmanlık alabilirsiniz. Telefon numarası 02322420175 ve web adresi ise https://idilsuaydin.av.tr/

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Parklarda enerji tasarrufu
Sonraki Haber Ege Üniversitesi hastane mutfağında hijyenden taviz verilmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?