ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İnstax Mini 9 Set

İnstax Mini 9 Set

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnstax Mini 9 Set

Anında çektiğiniz fotoğrafları basma özelliğiyle instax mini 9 set serisi yüksek çözünürlük ile her anınızı ölümsüzleştirir.

Anında çektiğiniz fotoğrafları basma özelliğiyle instax mini 9 set serisi yüksek çözünürlük ile her anınızı ölümsüzleştirir.  Tek şeklinde satılması dışında içerisinde her şeyi olmasını isteyenler için instax mini 9 setinin içinde aradığınız her şey var. Farklı renk seçenekleri bulunan instax fotoğraf makinesiyle çekim yapmak çok eğlenceli olacaktır. Renkli dış yüzeyler sağlam yapıdadır. Küçük yapısı ile yer kaplamaz. Kullanımı kolay ve basittir yönergeleri izleyerek istediğiniz fotoğrafları anında çekersiniz.

Mini 9 Setin İçinde Neler var?

İnstax mini 9 hediye seti şeklindedir. Bu yüzden her serinin içinde farklı instax aksesuarları mevcuttur. Fotoğraf çekmek için gerekli olan mini film paketi yer alır. Her yere kolayca götürmeni sağlayan kanvas çanta vardır. Bu çanta sizlere büyük kolaylık sağlarken dış etkilere darbelere karşı da koruma sağlar. Bu çanta makineyi çıkartmadan çekim yapmanı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bazı setlerin içinde instax mini albüm bulunur. Mini albümde anında çektiğin fotoğrafları saklayabilirsin. Tüm setlerin içinde 2 adet AA pil, el askısı ve selfie lensi yer alır. Bu lensler selfie ve yakın çekim yaparken kullanılır. Selfie aynası da çekim yaparken sizin en önemli yardımcılarınızdan olacaktır. Tüm ürünler 2 yıl garanti kapsamındadır. Bazı setlerin içindeki çantalara hem fotoğraf makinesini hem de film paketini koyabilirsiniz. El askısı ile de rahatlıkla taşırsınız.  Görsellerdeki şekliyle gelecek olan instax mini 9 setlerini detaylı şekilde https://www.desibela.com/mini-9-instax-hediyelik-setler  ‘dan inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avizeler Hangi Yaşam Alanlarında Kullanılır?
Sonraki Haber Etek Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?