ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İnci Küpe Tasarımları Göz Dolduruyor

İnci Küpe Tasarımları Göz Dolduruyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnci Küpe Tasarımları Göz Dolduruyor

İnciler tarih boyunca saflığın ve duruluğun birer simgesi olmuşlardır.

Özellikle kadınlar görünümünü berraklaştırıp zarafet katmak için sıklıkla tercih eder. İncinin belki de en popüler hali küpelerdir. İnci küpe özellikle Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in başyapıtı olan inci küpeli kız tablosunun ünüyle daha anlamlı hale gelmiştir. Tabi günümüzde daha modernleşmiş tasarımlar ile karşınıza çıkıyor. Eski ve yenin çok güzel bir entegrasyonu ile inci küpe daha muhteşem bir hal alıyor. Gold ve gümüş içinde uyumu ayrıca farklı simgelerin kullanımı inciyi daha da parlatıyor. Bu sayede saflığın ve duruluğun simgesi olmasının yanında maskülen tarzın karşısında kadınsılığın bir göstergesidir.

Modernleşmiş İnci Küpeler

Eskiden anneden kıza miras bırakılan inci takılar artık günümüz tasarımları ile boyut değiştiriyor. İnci küpeler bu değişimin en çok olduğu takılardandır. Modası geçmeden her zaman kullanılan bu değerli taşlar modernleşerek hayatın her anına karışıyor. Bir davette takacağınız inci küpe farklı bir tasarım da işe giderken de kullanılabilir. Ya da günlük sıradan buluşmalar da rahatlıkla kombinleyerek çıkabilirsiniz. Hatta bunun için farklı küpelere de ihtiyacınız yoktur. Eşsiz tasarımlar ile tek bir küpeyi defalarca farklı tarzlarda ve değişik yerlerde takabilirsiniz. Zamansız ve her bir el işçiliği olan modelleri ile rahat bir kullanım sunar. Kaliteli yapıları ile de çok uzun yıllar formları bozulmaz.

İnci Küpe Modelleri

İnciler küpeler de tek bir adet kullanılabileceği gibi farklı boyutlarda çok sayıda da kullanılabilir. Mon Reve de bu çeşitlerin hepsi mevcuttur. Kare veya oval şekilde tek bir incinin olduğu modeller, küçük küçük birçok incinin kullanıldığı gold, gümüş veya bronz rengi ile uyum içinde olduğu modeller ile yine gold, gümüş veya bronz renginin yanında farklı taşlarında kullanıldığı birbiri ile ahenk içinde olan modelleri vardır. Tüm bu modeller arasından seçeceğiniz tasarım ile bir davete de gidebilir veya iş kombini de hazırlayabilirsiniz. Tabi isterseniz bu değerli koleksiyondan birçok tasarıma da sahip olabilirsiniz. Bunun için https://www.shopmonreve.com/inci-kupe-modelleri   sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gayrimenkul Avukatı Ne İş Yapar?
Sonraki Haber Batur’dan İZGEP toplantısında kentsel dönüşüm vurgusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?